Nöjda kunder

”Vi har anlitat Lekebergs Rör AB i generationer för alla typer av vatten- och värme installationer och reparationer. Senast gällde det en kulvert och värme till den nya torken och installation av vattenburen värme i verkstaden. De arbetar snabbt och väl. Jag uppskattar speciellt deras höga och personliga servicenivå.”
Johan Ericsson Ignell, lantbrukare, Wäsby Gård, Fjugesta

”Inom Askersunds Kommun förvaltar vi kommunala fastigheter för t ex skola, äldreomsorg, förskola, administration, teknisk drift m m. Vi har anlitat Lekebergs Rör AB /Bergqvist Rör för alla typer av rörmontage, inregleringar, installation av värmepumpar etc under cirka 25 år eller mer. Jobben är alltid kompetent och dugligt gjorda. Det är också bra att de har en stor bredd i sitt tjänsteutbud och att de finns lokalt.”
Hans Andersson, Fastighetschef, Askersunds Kommun

”Svevia AB tillverkar asfaltemulsion i en anläggning i Örebro. Åtminstone sedan 1990 har Lekebergs Rör AB gjort rördragningar för vatten, värme och delvis frätande kemikalier i vår produktion i samband med nybyggnad, reparationer och modifieringar. Numera kan de vår anläggning och vår verksamhet på sina fem fingrar. Och de ställer alltid upp när vi behöver.”
Lars Unosson, verksoperatör, Svevia AB, Örebro

”Under minst 15 år har vi anlitat Lekebergs Rör AB/Bergqvist Rör för allt från totalentreprenader för VVS, allmänna rörjobb, ombyggnad av våtutrymmen till injustering och ombyggnad av värmesystem. Det är ett lokalt beläget, snabbt tillgängligt företag med modern kunskap och ett sedan gammalt inarbetat gott renommé. Jag har väldigt stort förtroende för deras yrkeskunnande.”
Anders Gustafsson, VD, AskersundsBostäder AB

Utvecklad av Open IT